Individuel coaching   -   STRESS  -   Parterapi   -   Søvnforløb

 

Når du, din medarbejder, din kollega, din ven eller dit barn har brug for hjælp til noget, så kan du måske lige som andre finde på at vente længe – og nogle gange for længe, før du søger den hjælp du har brug for. 

Det er der en særlig god grund til og det er at vi mennesker som regel vi er ret omhyggelige med vores ressourcer, så vi vil være sikre på:

 • at det er professionelt.

 • at du ikke spilder penge på ligegyldigheder.

 • at du får det bedste når det virkelig gælder.

 • at den hjælp du får den virker.

Når du skal have hjælp til dig selv eller anbefale noget til andre, så skal det sikkert også være det bedste.

 

Forløbene er intensive og professionelle forløb af høj kvalitet med en fagligt kompetent coach/terapeut, som kombinere de bedste redskaber med en solid faglighed og erfaring, så du flytter på det der er allervigtigst.

Individuel coaching   -   STRESS  -   Parterapi   -   Søvnforløb

Vil du gerne kontaktes?

Professionel STRESS-behandling

VÆLDS STRESS-behandling til private og ansatte.

Book en tid idag.

Personlig coaching

… Er der noget du overser?

Noget du ønsker at optimere?

Noget du drømmer om, som du ikke får taget fat på?

Kan I mærke, at jeres parforhold er i farezonen? Vi har alle sammen perioder, hvor vi savner hinanden i vores parforhold. Men når kriser og konflikter bider sig fast, kræver det en hurtig og målrettet indsats. Nu.

Søvnforløb

Et intensivt forløb, der hjælper dig til at kunne sove bedre.

Det har på lang sigt nogle store konsekvenser for vores helbred og vores livsglæde, hvis vi ikke får nok søvn hver nat.

Det påvirker både kroppen og psyken, meget mere end vi kan forestille os.

Please reload

”Jeg har haft glæden af Louises job- og livsstilscoaching i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.”

Anonym

”Louise er en autentisk og nærværende coach. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”  

Inga Händel

”På trods af, at Louise og jeg kun kommunikerede pr. telefon, så var Louise’s nærvær (og fleksibilitet) enestående! Louise var aldrig langt væk, og de redskaber jeg har fået, har betydet - og betyder stadig - rigtigt meget for mig. Der går ikke langt imellem, at jeg benytter mig af dem og de konklusioner, der blev afledt af de samtaler, vi har haft.

Ann Agergaard

Sådan kommer du i gang:

 • Kontakter Louise Vælds på T. 5190 1296 eller louise@louisevaelds.dk

 • Vi tager en kort, afklarende samtale om dig og din situation.

 • Vi aftaler dato for vores første møde.

 • Du er hurtigt i gang med et målrettet forløb.

”Jeg kan varmt anbefale Louise. Hun er en fremragende empatisk coach og samtidig en yderst professionel sparringspartner. Louise har virkelig været med til at gøre en væsentlig forskel på både det erhvervsmæssige og det private plan. I en hektisk periode var hun den støtte, jeg nødig ville have været foruden. Louise har min største respekt - både menneskeligt og fagligt.”

Johnny Lassen

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Med de rette metoder og redskaber finder vi – på ganske få sessioner - ind til det reelle problem. Allerede i løbet af de første to samtaler har man en følelse af, at det går fremad, og at man har fået effektive redskaber til også selv at arbejde videre med sine drømme, ambitioner eller udfordringer.

 

Så lad være med at vente længere.

 

Der er så meget liv, der går tabt, når vi ikke ofrer opmærksomhed på det, vi kan mærke ikke fungerer. Og der er så meget liv at vinde ved at bede om hjælp og få nogle effektive redskaber til at håndtere, optimere og udvikle.

 

Book nu: T. 5190 1296 eller louise@louisevaelds.dk – du får en tid indenfor få dage.

 

Kærlig hilsen

Louise Vælds

Vælds Uddannelse & Coaching

Kontor:  Vesterballevej 5, 7000 Fredericia  

 • Instagram - sorte cirkel
 • Facebook Square
 • LinkedIn Square
 • YouTube Social Icon