Mindfulness uddannelsen

FAGLIG     HJERTELIG     VELRENNOMERET

Vores Mindfulness Uddannelse hører officielt til under Dansk Mindfulness Akademi, som er stiftet af Louise Vælds. Undervisningen er af samme høje kvalitet som den har været siden starten i 2008. Det høje faglige og erfarne niveau varetages af Natalina Gabriel, Tina Pedersen og Louise Vælds.

Dybtgående og transformerende træningsforløb i særklasse for dig, der interesserer dig for mindfulness og mennesker, og som ønsker en faglig, hjertelig og velrennomeret uddannelse, hvor du – både i teori og praksis - bliver en dygtig MindfulnessKonsulent og formidler.

NB! Du kan reservere en plads ganske uforpligtende ved at skrive til os på info@miak.dk

Holdstart februar 2020 - der er kun 6 pladser på hvert hold, så vi opfordrer til at du reservere din plads i god tid.

  • Vil du tilegne dig de bedste redskaber til at formidle mindfulness videre til andre - fx virksomheder, kommunale tilbud og i individuelle sessioner? 

  • Leder du efter en uddannelse i særklasse, hvor du får mindfulness helt ind under huden, så du bliver en sikker MindfulnessKonsulent? 

 

  • Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med mange års erfaring og baggrund inden for mindfulness? 

  • Har du brug for tryghed og selvtillid for at komme i gang med at undervise? 

MindfulnessKonsulent Uddannelsen er et intensivt træningsforløb over 2 semestre - 10 undervisningdage ialt, hvor du opbygger viden, kompetencer og erfaring med kropslige reaktioner, stress og smerter, mindful movement, mindful dialogue, buddhisme, pædagogiske redskaber og vigtige formidlingsvinkler. 

Du får konkrete programmer, værktøjer og redskaber til formidling af mindfulness for professionelle - af erfarne undervisere, der sikrer direkte implementering af mindfulness i din private og professionelle hverdag. 

Vælds Uddannelse & Coaching

Kontor:  Vesterballevej 5, 7000 Fredericia  

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook Square
  • LinkedIn Square
  • YouTube Social  Icon