Vil du også være uprofessionel?

 

 

 

6 råd
- til hvordan du effektivt plejer dit image af at være Uprofessionel:
 
 

 

1. Lav dine aftaler om, lige før de skal afholdes, uden at sikre dig at den anden har modtaget og accepteret ændringen. På den måde sikrer du dig at den anden er i en irriteret og stresset tilstand ved mødestart.

 

2. Undgå at kigge længere frem i kalenderen end de næste par uger. På den måde undgår du at sikre dig at langtidsplanlægge og være på forkant med eventuelle udfordringer og muligheder. 

 

3. Undlad at lytte til det andre mennesker fortæller dig, og vær kun optaget af det du selv synes er vigtigt for at løse opgaven.

 

4. Sørg altid for, på det kraftigste at bortforklare alt hvad der går galt, er blevet glemt, ikke virkede. På den måde sikrer du dig at du ikke selv komme til at stå med ansvaret.

 

5. Sig aldrig undskyld, hvis du skulle have lavet en fejl, som ikke kan bortforklares, men undvig ved at sige: "Nå men, det var da godt vi fandt ud af det...."

 

6. Undlad for alt i verden at være empatisk og have forståelse for andre menneskers situation. Det er der andre der kan tage sig af. På den måde er det lettere for dig, at få en god nats søvn og undgå unødvendige bekymringer.

 

Kærlig hilsen

Louise

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg