Har du husket at stille dig selv disse to spørgsmål?

Derfor stillede jeg min mand de 2 spørgsmål den anden aften lige før vi lagde os til at sove og da han havde svaret, stillede han også mig de samme to spørgsmål. Mine egne svar skal jeg nok komme tilbage til....

 

Tag din egen medicin – er mit motto. Min personlige regel er ikke rådigve og anbefale andre noget jeg ikke selv gør eller har en stærk personlig erfaring med. Ellers bliver rådgivningsarbejdet en omgang hul og tom snak.

 

Derfor stillede jeg min mand de 2 spørgsmål den anden aften lige før vi lagde os til at sove og da han havde svaret stillede han også mig de samme to spørgsmål. Mine egne svar skal jeg nok komme tilbage til.

 

 

Det foregår sådan her:

 

Sæt dig eller læg dig helt afslappet og tænk på dit liv. Det liv du har levet indtil nu, det liv du har skabt for din selv og dine medmennesker.

 

Forestil dig så at dette din sidste stund i iivet er ved at rinde ud. Der er ikke flere chancer tilbage. Det er ved at være slut. Giv dig tid til bare lige at sidde eller ligge lidt med denne fornemmelse.

 

 

Stil nu dig selv spørgsmål nr. 1:

 

Hvis dette var min sidste stund her på jorden som levende menneske. Hvis jeg ikke fik flere chancer i livet nu, hvad ville jeg ønske at jeg havde gjort noget mindre af? Hvad ville jeg ønske at jeg ikke havde brugt så meget tid og energi på? Hvad ville jeg ønske, at jeg havde fokuseret mindre på?

 

Bemærk hvad der dukker op, af sætninger, indre billeder, følelser, tanker eller kropslige reaktioner.

 

Gå nu videre til spørgsmål nr. 2:

 

Hvis dette var min sidste stund her på jorden som levende menneske. Hvis jeg ikke fik flere chancer i livet nu, hvad ville jeg ønske, at jeg havde gjort noget mere af? Hvad ville jeg ønske, at jeg havde brugt mere tid og mere energi på? Hvad ville jeg ønske, at jeg havde fokuseret mere på?

 

Bemærk også her hvad der dukker op, af sætninger, indre billeder, følelser, tanker eller kropslige reaktioner.

 

Giv så slip på det hele og brug et øjeblik på at overveje, hvad du kunne tænke dig at gøre nu, hvor du har denne viden.

 

Hvad var mine egne svar, da min mand stillede mig spørgsmålene?

 

Hvis dette var den sidste stund på denne jord, så ville jeg have brugt meget mindre krudt på at bekymre mig og blive så længe i situationer, jeg ikke var tilpas med. Og jeg ville have brugt mere med tid på kunst.

 

Kort sagt bekymre mig noget mindre og nyde kunst noget mere.

 

Hvad med dig?

Hvad ville du gøre mindre af og mere af, hvis du fik muligheden for at vælge noget nyt lige nu?

 

Hvis du vil have mine indlæg sendt direkte til din indbakke, så tilmeld dig listen her.

 

Kærlig hilsen

Louise

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg