3 faktorer der kan give dig ny liv øjeblikkeligt

Desværre så husker hjernen nemmest det der er farligt, det der var en fiasko og det der var pinligt. Tænk at af alle de fantastiske situationer vi har i vores liv, er det de dårlige erfaringer hjernen klæber sig til og helt ubevidst forstærker.

 

Men det kan du heldigvis selv tage magten over så snart du bliver bevidst om det. Gør det sådan her:

 

 

 

Hold fast i dine successer

Tænk på en succes du har haft i dit liv. Det er lige meget om det er en succes du havde fornylig eller om det længe siden, stor eller lille.. En situation, hvor du lykkedes og klarede det du skulle godt. Se situationen for dig, mærk hvordan det føltes, brug et øjeblik på at marinere dig selv i successen.

 

Kærligheden er det vigtigste

Tænk på en kærlig oplevelse. Find en af de der ganske dejlige og kærlige oplevelser du har haft i dit liv. Nogen sagde noget kærligt til dig. Du mærkede selv en overvældende kærlighed overfor en relation eller et kæledyr. Du gjorde noget kærligt eller modtog noget kærligt. Det kan være stort eller små, et kys, en kærlighedserklæring, et smil, en varm modtagelse. Giv dig selv tid til at blive i følelsen et øjeblik længere.

 

Hvad hjertet er fuldt af

Tænk nu på noget du er særligt taknemmelig for. Hvad dukker op når du tænker på taknemmelighed. En elsket person, din krop, dit hjem, dit job, vores klode, naturen. Hvad det end er, så hold fast i det du er taknemmelig for. Læg mærke til, hvordan denne taknemmelighed kan sanses i dit hjerte. Lad dit hjerte fyldes og løbe over med denne taknemmelighed lige nu.

Vil du have mine indlæg sendt direkt til din indbakke, så tilmeld dig listen her.

 

Kærlig hilsen

Louise

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg