Klasket op på spisesedler!!

Jeg fik en ganske særlig mail, som jeg har fået lov at dele med jer.

 

Som sædvanligt med mig, så er diskretion en selvfølge og derfor er mailen anonym. Men det gør ikke indholdet mindre aktuelt. Lad os kalde hende Pernille.

 

Jeg ved, at mange medarbejdere ikke opsøger eller får hjælp til deres stress i tide, så derfor har jeg et område med gratis ressourcer på min hjemmeside, til både ledere og medarbejdere. Det er dette der har givet anledning til den fine mail jeg fik fra Pernille, som lyder sådan her:

 

 -------

 

“Hej Louise

 

Super hjemmeside du har dig ;-)

 

Rigtig mange brugbare tips til en som kvinde der (som jeg) er gået ned med stress og stressrelateret angst.

 

De 6 råd tilLeder/HR……uhh….hvor ville jeg ønske de blev klasket op på “spisesedler” foran kiosker og butikker - og på forsiden af JP og Børsen!

 

Du rammer fuldstændig plet! 

 

Det er hårdt at gå hjemme og til tider føle sig glemt af kolleger og arbejdsgiver…..og det er lige så hårdt at komme i gang igen. 

 

Jeg har p.t. været på arbejde 2 halve dage og føler lidt, at jeg har en blanding af en særdeles smitsom eksem samtidig med at en eller anden tilsyneladende har sat et usynligt skilt op foran mig, hvor der står “Hun bider!”. 

 

Jeg véd selvfølgelig udmærket, at det handler om berøringsangst og at kollegerne også prøver at skærme mig mod for mange input/indtryk…….. Jeg må vist hellere have fortalt dem, at jeg IKKE bider og at stress (som udgangspunkt) ikke smitter ;-).”

 

-------

 

Jeg er utrolig taknemmelig for at Pernille brugte tid på at skrive til mig og det er både mit og Pernilles ønske, at der blive mere debat og dialog omkring emnet.

 

De 6 råd til Leder/HR kan du også finde i en seperat artikel her, så der er mulighed for at dele den og forhåbentlig få skabt dialog ogdebat på arbejdspladsen.

 

 

 

Kærlig hilsen

Louise   

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg