Er du introvert eller ekstrovert?

Samler du energi ved at være sammen med andre mennesker. Snakke og være i centrum. Eller foretrækker du stunder alene, med fordybelse, hvor du samler energi og dybe samtaler med en enkelt person af gangen. Hvis du foretrækker det første er du måske mere til den ekstroverte side og hvis du mere foretrækker det sidste er måske mere til den introverte side.

 

I mange år troede jeg, at jeg var ekstrovert. Mange lærere og skoleveninder har i tidens løb beskrevet mig som, social, udadvendt, smilende og en glad person.


Jeg havde mine redskaber, jeg havde øvet mig og fået positiv respons på min udadvendte opførsel. Men i bund og grund var jeg introvert. Meget introvert. Hvilket jeg først for alvor fandt ud af efter flere perioder med stress nedbrud. Jeg sled mig selv op, i en udadvendt smilende, hjælpende, samtalende, støttende adfærd, som i virkeligheden kun var en lille del af min personlighed.

 


Men for 12-14 år siden lærte jeg, hvor meget energi jeg får og hvor godt jeg performer i mit job, ved at sørge for muligheder for at være alene, sidde selv, være stille i en forsamling af mennesker og ved at sidde alene på mit kontor i timevis og arbejde. Så min perfekte dag er nu, kombinationen af at bruge al min viden i en række fokuserede undervisnings- og coachsessioner, arbejde stille og koncentreret på mit kontor, tilbringe udadvendt tid sammen med mine børn og finde så mange huller i løbet af ugen, hvor jeg har mulighed for at være stille, være kreativ og reflektere. Altså en fin balance og kombination imellem udadvendte og indadvendte oplevelser og adfærd. 


Hvis du også er introvert eller kender en af 50% af befolkningen som er det så vil du måske finde denne her video virkelig interessant. Det gjorde jeg!!

 

Og hvis du synes det er nu du skal finde ud af hvordan du kan bruge det, at være introvert som en styrke i dit liv, dine relationer og din karriere. Så skriv til mig idag og book en coachsession du ikke vil fortryde - sms 51901296.

 

Vi ses.

 

Kærlig hilsen

Louise

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg