6 ting du bør vide før du går i gang med at praktisere mindfulness

Kære Dig 

 

Der er i dag et KÆMPE marked for eksempelvis apps, klokker, videoer, onlinekurser og yoga udstyr, som forsøger at fortælle dig, hvad du har brug for, for at kunne meditere. Men du skal vide, at der ikke brug for noget af det, for at komme i gang med at meditere. Det eneste du har brug for er dig selv, dit åndedræt og disse 6 punkter.

 

Læs også de 7 enkle punkter til at komme igang.

 

  1. Det kræver ingenting at komme i gang med at meditere. Lad være med købe noget, som du tror vil hjælpe dig. Læs punkterne igennem og læs herefter denne artikel så er du allerede i gang.

  2. Sæt dig ned. Alt hvad du skal bruge er en stol. Det kræver ikke en særlig omgivelse en særlig lydfil eller et særlig rum. Alt hvad du skal gøre er at sætte dig.

  3. Sæt tid af. Brug et æggeur og sæt den tid af du vil investere. Det kan være 1 minut, 2, 3, 5, 7, 10, 15, 20 eller ….. Vær realistisk og sæt den tid af, hvor du er villig til at sidde helt stille uden at foretage dig noget.

  4. Du vil blive distraheret og din opmærksomhed vil gå til dine tanker, ideer, noget du mærker i kroppen, lyde du hører og ting du synes du burde gøre nu. Sådan er det og det er en del af din praksis at blive siddende og blive ved med at vende din opmærksomhed tilbage tilbage til din stille krop.

  5. Der er ikke en særlig måde eller et særligt trick du kan bruge for at skabe ro i hjernen. Roen kommer ganske af sig selv i sit eget tempo, du må bare vente tålmodigt, blidt og venligt.

  6. Dit vurderende, bedømmede sind vil gå i gang med alverdens aktiviteter imens du venter på at roen indfinder sig. Det der er opgaven er at iagttage denne aktivitet uden at lade dig forstyrre af den uden at reagere på den. Det eneste der vil hjælpe er at lægge mærke til aktiviteten med tålmodighed, blidhed og venlighed.

Vil du have mine indlæg sendt direkte til din indbakke, så tilmeld dig listen her.

 

PS.

Hvis du gerne vil igang nu, så læs også disse 7 enkle punkter til at komme godt igang med din meditaitonspraksis.

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg