Har du stærke og sunde relationer til dig selv.

 

Hvilke temaer spænder mon ben for lige præcis dig……

Dårlig samvittighed? Svært ved at sige fra? Den der sørger for de andres velvære både fysisk og emotionelt, men ikke får prioriteret sig selv? Svært ved at tage imod og bede andre om noget? Jævnligt i konflikter? Svært ved at være tilfreds med dig selv? Svært ved at sige sin mening…..? Eller.......?

 

Hvad er det mon lige præcis du længes efter…..

Jeg vil sige min mening! Jeg vil sige fra! Jeg vil selv bestemme! Jeg vil gøre mere af det jeg kan li’! Jeg vil gøre hvad der passer mig! Jeg vil sætte grænser! Jeg vil vokse!mJeg vil nyde mere! Jeg vil smile mere! Jeg vil kysse mere! Jeg vil elske mere! Jeg vil have mere sex! Jeg vil grine mere! Jeg vil kramme mere! Jeg vil give mig selv mere plads!

 

Vi kan ønske nok så meget af vores omgivelser, men det er først når vi skaber personlige forandringer i vores måde at kommunikerer på, vores attitude og vores egen adfærd, at vi udvikler stærke og sunde relationer til os selv og vores omgivelser. Når vi gør dette, kan vi få det præcis som vi vil have det!

 

Kærlig hilsen

Louise 

 

Vil du have mine indlæg direkte i din indbakke, så tilmeld dig listen her.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg