At være eller ikke være Generøs

Kommunikationmetoden Generøs Kommunikation, er udviklet som et resultat af mange års arbejde med kommunikation i en bred vifte af sammenhænge sammenhænge. Metoden indeholder effektive og dybgående processer, værktøjer og materiale, som alle kan lære at bruge personligt og fagpersonale kan lære at bruge professionelt og tilmed kan blive uddannet i at undervise andet fagpersonale i.

 

 

 

Alt sammen banebrydende indhold der medvirker til at skabe en særlig kvalitet af kontakt imellem os mennesker, som styrker os, løfter os, hjælper os til at vores samtaler bliver konstruktive, positive og fremadrettede. Som sikre os, en god balance imellem ansvar, empati, problemløsning og  handlingsorientering.

 

Nogle steder sker der en forhastethed andre steder en forråelse af vores kontakt til hinanden og en forhastethed eller forråelse af måden at tale til og om hinanden på. Derigennem også en forhastedhed eller forråelse af vores kontakt til os selv og kvaliteten af vores indre dialog - det vi siger til os selv, det vi kalder os og måden vi irettesætte os selv på.

 

Andre steder er det MIG-kulturen og en overdrevet selvisk opmærksomhed på sig selv og egne følelser, rettigheder og behov der er fremtrædende.

  • Denne selviskhed, forhastethed eller forråelse har alvorlige konsekvenser for jeres virksomheds kunder og medarbejder.

  • Denne selviskhed, forhastethed eller forråelse har alvorlige konsekvenser for os som kollegaer.

  • Denne selviskhed, forhastethed eller forråelse har alvorlige konsekvenser for vores prioriteringer.

  • Denne selviskhed, forhastethed eller forråelse har alvorlige konsekvenser for vores elever, klienter og borgere.

  • Denne selviskhed, forhastethed eller forråelse har alvorlige konsekvenser for vores kærlighedsliv, vores relationer og vores børn.


Forhastetheden medvirker eksempelvis til uklar kommunikation, fejl og mangler.

Forråelsen medvirker eksempelvis til hårdt-mod-hårdt, frygt, modstand, ensomhed og psykisk belastning.

Selviskhed medvirker eksempelvis til konflikter, fejlfinding, angreb, lavt selvværd og offermentalitet.

 

Metoden kan bruges i utallige sammenhænge, nedenfor er nogle af de sammenhænge, som vi allerede har afprøvet materialet i.

 

  • Kollegial supervision

  • Familie kommunikation mellem voksne og mellem børn og voksne

  • Udviklingsprocesser i coaching, psykoterapi, mentorarbejde og undervisning

  • Konfliktløsning

Læs meget mere her

 

Kontakt mig på louise@louisevaelds.dk eller tlf. 5190 1296, hvis du vil booke mig til et kursus eller med på Generøs Kommunikation uddannelsen.

 

Kærlig hilsen

Louise

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg