Generøs Kommunikation

Kommunikationmetoden Generøs Kommunikation, som er udviklet af Certificeret HNLP Coach og Psykoterapuet Louise Vælds, som et resultat af mange års arbejde med kommunikation i forskellige sammenhænge.


Metoden er udviklet med afsæt i alle de metoder og teorier Louise Vælds er kommet omkring i sit arbejde indenfor den det psykologiske felt igennem de sidste 20 års virke.


Idet vi mennesker har beskæftiget os med at blive stærke kommunikatorer, mægle i konflikter, støtte andre og få mere indflydelse igennem vores sprog vil den trænede professionelle kunne se elementer fra sin egen brug af og træning i kommunikation, hvilket er helt korrekt.


Anerkendelse, fremadrettet fokus, ligeværdighed, åbenhed, konstruktivitet, spørgende attitude, venlighed, respekt og handlingsorientering er kvaliteter der allesammen er en del af Generøs Kommunikation og de arbejdsmåder der bruges i træningen.


Ligesom der vil være tråde der kan trækkes tilbage til de tidlige græske filosoffer, jesus og de 10 bud, buddhas belæringer, Søren Kierkegaard og frem til nogle af de mere moderne teorier i coaching, nlp, konfliktløsning, positiv psykologi og anerkendende sprog.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg