Hov - hvor blev drømmen af?

Så står man der. 

Hus, bil, børn, udgifter, job og partner. 

Kigger sig lidt omkring, træt, stresset, bekymret for økonomien. Bekymret for børnene. Bekymret for om man kan beholde sit job.

Går til spinning, zumba eller dart en gang om ugen. Holder den sædvanlige ferie. Køber ind i det sædvænlige supermarked. Siger de sædvanlige ting til sig selv, sin partner, sine børn, sin kollega.

Åbner en øl eller flaske vin om fredagen. Ser tv. Læser en krimi. Ordner hvad der nu skal ordnes. Sørger for det der nu skal sørges for.

 

Mærker en snigende uro. Utilfredshed. Kigger sig rundt. Skammer sig. Der er jo ikke noget at være utilfreds med. Undrer sig. Hvor kommer den utilfredshed fra.

Ved det faktisk godt. Det er fordi der heller ikke er noget at være sådan rigtig tilfreds over.

 

 

 

Sådan et lidt gråmeleret hverken eller liv.

 

Var det det...? Spørger man sig selv. Var det virkelig det? Er det det livet går ud på? Er det det jeg har knoklet sådan for op igennem de glade yngre år? At havne her i en gråmeleret trummerum? Er det virkelig det?

 

Hvor blev drømmene af?

Hvor blev ilden, af der brændte så lystigt inden i?

Hvor blev gejsten og eventyret af?

 

Bryder utilfredsheden og kedsomheden, med middage, tøjkøb, ombygninger, bilkøb, hundehvalpe, mandehørm, utroskab, dameklubber, marathon-løb, et lille efternølerbarn, et sommerhus, en weekendtur.

 

Og så tilbage igen – til trummerummen den snigende utilfredshed, kedsomheden og det evindelige spørgsmål der trænger sig på igen og igen.

 

Var det virkelig det?

 

Måske er det på tide at lære nye spørgsmål. Spørge nysgerrigt. Undre sig fremadrettet. Hvad skal der mere være? Hvad drømmer jeg om nu? Hvad kan tænde min indre ild igen? Hvor finder jeg gejsten? Hvordan ser min tilfredshedsverden ud? Hvilke indgredienser skal ikke længere være så meget af. Hvilke indgredienser skal der fremover være meget mere af? Hvilke nye indgredienser skal tilføjes?

 

Måske er det på tide, at investere lidt mere….. Måske det er på tide at tage skridtene….. Måske det er på tide at genfinde sine drømme…. Måske det er på tide at begynde at indfrie sine nye drømme…..

 

Der er bare så meget mere derud i livet. Der er så mange smukke oplevelser. Så meget dejligt samvær. Så meget glæde og eventyr at hente. De drømme må vi ikke ignorere.

Måske det er på tide, at få det liv man drømmer om.

 

Så man ikke om 25 år skal spørge sig selv, var det virkelig det?

 

Hvad er det for et liv du drømmer om?

Er du villig til at gå efter det?

Du har kun et liv?

Hvordan drømmer du om at det skal være herfra og frem?

Du kan få det du drømmer om!!

 

Kærlig hilsen

Louise

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg