Stilhedsretræter

På vores Mindfulness Uddannelse, opfordrer vi vores deltagere til, at fortsætte deres mindfulness-rejse, ved især at søge den dybere mindfulness læring og dybere stilhedspraksis.

 

Men hvor er det godt at kigge hen og søge mere fordybelse?

 

Nedenfor vil jeg give jer, nogle af mine favorit udbydere, som ligeledes er garanter for at give dig, dyb læring og særlig stilhed.

 

 

Men inden da, vil jeg komme med min egen lille drøm om stilhedsretræter.

 

Det bliver ofte dyrt og det er et stort arbejde at arrangere og når man står alene med det, som jeg har gjort mange gange, så bliver det egentlig en lidt ensom proces.

 

Jeg så langt fra et salgsmenneske, som man kan være og det har til tider været svært for mig, at få fyldt et godt hold der kunne dække udgifterne til en dejligt retrætested og undervisning.

 

Derfor nævner jeg i øjeblikket så ofte jeg kan, hvor gerne jeg vil lave retræter sammen med andre. Jeg vil så gerne komme og undervise i det jeg synes er så umådelig vigtigt. Jeg vil så gerne lave et trygt og nærende rum at udforske den krævende stilhed i. Jeg vil elske at føre en gruppe retræte-deltagere blidt og kærligt igennem en lærerigt retræte forløb. Og ville elske, de indsigter og det udbytte vi sammen ville kunne give hinanden undervejs. Så hvis du går med en drøm om, at afholde et retræte og gerne vil have en erfaren underviser på, så tøv ikke med at sige til! Jeg ville elske at gøre det sammen med dig og dig og dig.

 

Men indtil da, så kan jeg på det varmeste anbefale jer alle at se nærmere på disse steder:

 

Rangjung Yeshe Gomde

Rangjung Yeshe Gomde er et buddhistisk retreatcenter i Danmark, som igennem de sidste ca. 30 år, har dedikeret sig til at studere og praktisere den buddhisme og meditation man finder i den tibetansk buddhistiske tradition. Her kan man finde forskellige seminarer og retræter for både begyndere og øvede.

 

Karuna Worskhops

Karuna Workshops har med jævne mellemrum lykkedes med at få nogle af vestens meget erfarne Mindfulness undervisere til Danmark. Antonia Sumbundu, er programkoordinator for Karuna Workshops, som har et tæt samarbejde med Gomde (se ovenfor).

 

Gaia House

Gaia House er mit eget retrætested, hvor jeg søger min egen dybere undervisning i mindfulness og buddha's belæringer.

Gaia House er et Insight Meditation Society Center, som er det man kaldte de centre man etablerede, da man kom hjem fra Østen og ønskede at udbrede Vipassana meditaitonen i vesten. 

 

Der er selvfølgelig også nogle fantastiske steder rundt om i Europa og i USA, og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have andre ideer.

 

Her kan du læse mere om Insight Meditation Society.

 

Kærlig hilsen

Louise

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg