Han gav mig noget ganske særligt.....

For nogle uger siden gik jeg på gaden i Aarhus og mødte en mand der gav mig noget ganske særligt, der satte aftryk i mig resten af dagen og åbenbart også her et stykke tid efter.

 

Jeg var på vej over vejen og blev mindet om hvor fantastisk den kontakt, vi kan have til andre mennesker den er. En ældre mand sendte mig en stort, varmt og blændende smil lige der midt i fodgængerfeltet. Jeg kendte ham ikke, men det smil og den opmærksomhed han skænkede mig, mindede mig om, hvor meget et smil betyder og hvor meget et smil gør ved os mennesker.


- det smil han sendte mig var intenst og åbent og sagde: “du har værdi”
- det smil han sendte mig var varmt og hjerteligt og sagde: “jeg ser dig”

 

Smilet var anonymt og alligevel et varmt og anerkendende møde, som jeg med det sammen kunne mærke glæden ved.

 

Det fik mig til at tænke på, hvad ansigtsudtryk gør ved os mennesker. Det har betydning og påvirker os alt efter om vi ser et ansigtsudtryk der er rynkede bryn, anspændte muskler omkring øjnene og sammenbidte tænder eller om vi ser et ansigt der har løftede bryn, åbne øjne og afslappet kæbe.

 

Så nu øver jeg mig i “smile-meditation”.

 

“Hvad er det?”- tænker du måske.


Smile-meditation er at søge øjenkontakt og smile til alle og enhver. Smile til kassedamen, smile til bilisten, fodgængeren, barnet, kvinden, manden. Bevidst lægge filtrene til side, bløde ansigtet op, slappe pande og kæbe af og smile varmt og åbent til alle jeg møder - hver gang jeg husker det.

 

Og jeg kan allerede mærke nu, at det påvirker mig selv en i positiv retning og det påvirker mine omgivelser i en positiv retning.

 

Lidt i retning af:

 

What you give is what you get.

 

Prøv det - det er gratis og du kan kun blive positivt overrasket.

 

Hvis du gerne vil med på LISTEN og modtage inspiration til 100% liv, så tilmeld dig her.

 

Kærlig hilsen 

Louise

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg