Vælds 3 step lærings formel

Røde næser og morsomme slides er ikke det mest effektive trivselstiltag. Ejheller bør man kun få et quickfix når man booker nogen til et Stressforedrag eller Trivselsforedrag.

 

Det er jo sådan for os allesammen, at vores tid og ressourcer er SÅ dyrebare, og emnet stress er så faretruende vigtigt, at man ikke bør slå sig til tåls med at bruge tiden og pengene på “et smart i en fart indlæg”, som er underholdende men kun giver det halve af opskriften.

 

Derimod er det uendelig vigtigt:

  • At der tages ordentlig fat omkring et emne.

  • At virksomhedens deltagere får det bedste af det bedste - også selvom om det “kun” er et foredrag eller et kort kursus.

  • At der er inkluderet individuel forberedelse til hver gang, så forarbejdet gøres ordentligt, så der kan rammes direkte ind i det der er allervigtigst - nemlig den medarbejder og den gruppe der den aktuelle målgruppen.

 

Ethvert foredrag bør så vidt muligt være en process i 3 faser, som vi hos os kalder for “Vælds 3 step Formel”. Vores formel, som skal sikre, at den tid og energi der blev brugt på selve foredraget giver det maksimalt mulige udbytte.

 

“Vælds 3 step Formel”

Step 1 - Særligt udviklet og integreret deltager forberedelse

Step 2 - Deltager indvolverende foredrag 

Step 3 - Specielt designet opfølgende deltager materiale

 

Altså ikke noget quickfix, men derimod, Step 1) grundig og individuel forberedelse, step 2) vedkommende og inddragende foredrag/workshop/kursus der sikrer at den enkelt deltager får noget med, der kan implementeres direkte i hverdagen samt step 3) opfølgning der lige giver det ekstra ved at fastholde deltageren i vigtige overvejelse "dagen derpå".

 

Når man tillige kombinerer det hele med smil, autencitet og åbenhed, som er vores kendetegn, gøres læringskurven og deltagerudbyttet ekstra højt og positivt.

 

Kærlig hilsen

Louise Vælds

Tlf. 51901296

 

Kontakt mig gerne for forslag om kurser og foredrag ud fra jeres behov og tilmeld dig gerne nyhedsbrevet, som også giver dig vores Kvikguide til stress og adgang til vores erfagruppe for os der arbejder med trivsel.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg