Hun skulle jo have en medalje!!!

En fortælling fra det virkelig liv, som forklarer, hvorfor der er mange mennesker derud, der har brug for at vi er dygtige til at arbejde med stress og trivsel.

 

Hun stod i døråbningen.

Spinkel, ca. 160 og 55 kilo. Hun havde blå t-shirt på og hendes hvide bil hold henne på hjørnet. Hun forsøgte at holde døren, posen og samtidig sikre sig at den 185 cm høje 120 kilo tunge svært alkoholpåvirkede savlende mand, i gennemvædede bukser ikke skulle vælte.

 

Det så svært ud, som om de begge kunne vælte omkuld hvert øjeblik det skulle være.

Min mand bremsede hårdt op og sagde: ”Tror du vi skal spørge om hun har brug for hjælp?”

 

 

Jeg hoppede ud af bilen og løb hen og spurgte. Først sagde hun nej tak, men da jeg gentog og tilbød bare at holde døren, sagde hun ja tak.

 

Der var kommune logo på hendes t-shirt. Hun var social og sundhedshjælper, han var borger i kommunen. Hun var blevet tilkaldt i huj og hast, kunne man se på den måde bilen var parkeret på. Hun havde en lille stærk arm rundt om det store liv på manden og støttede ham med hele sin krop. Hun talte blidt og støttende til manden der var så alkoholpåvirket at signalerne fra hjernen ikke kunne få hans ben til at adlyde. Tålmodigt talte hun ham igennem et skridt ad gangen imens jeg holdt døren. Hun slap først sit greb om ham, da han nåede bænken indenfor døren og satte sig ned.

 

Jeg slap døren og min mand og jeg satte os ind i bilen og kørte hjem.

Vi havde i nogle få minutter været vidne til denne fantastiske SOSU’ers omsorgsfulde og professionelle attitude. For os et split-sekund, for hende en helt almindelig hverdag.

En helt almindelig hverdag i et job, hvor man er presset på tid og presset på økonomi og alligevel i et helt tilfældigt uagtet øjeblik, demonstrerer nogle af livets vigtigste dyder:

RESPEKT, ANERKENDELSE, STØTTE, OMSORG, TÅLMODIGHED.

 

Hun skulle jo have en medalje, skulle hun og alle andre varme hændre og varme hjerter i dette land.

 

Er det dig eller kender du en der også skulle have en medalje, så kan du gøre en eller to ting:

 

1) sende denne mail videre til hende!!! Og fortæl hende at hun fortjener en medalje!

2) Skrive til mig og fortæl om hende!

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kærlig hilsen

Louise Vælds

 

Du kan læse mere om vores uddannelser og kurser her.

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg