En trivselsfælde....

Kender du det her?

 

Der er en fælde, som jeg tænker at man som arbejdsplads kan falde i når man taler stress og trivsel, så den vil jeg lige dele med jer her på siden, så I ikke bruger penge på noget der ikke giver så meget i sidste ende.

 

Fælde er, at man når trivselspilen peger nedad tager fat i en ekspert, der skal komme og holde et oplæg en aften eller på en temadag og tale om stress eller samarbejde eller arbejdsglæde eller trivsel.

 

 

Flytter sjældent særlig meget

 

Det kan selvfølgelig give en god oplevelse og lidt snak i dagene efter, men det flytter sjældent ret meget på den lange bane. Ofte kan det endda medvirke til øget frustration fordi man ikke får hjælp til at arbejde videre med de vigtige temaer i sit team.

 

Brug ressourcerne, på en måde der giver et langsigtet udbytte

 

Så når man som arbejdsplads eller faglig organisation gerne vil gøre noget der virkelig flytter noget for medarbejderne og teamet, så er det mest økonomiske og udbytterige på den lange bane at tænke i nogle processer og forløb der involvere teamlederen, et team og er en proces over tid, som bidrager til motivation, performance, løft og kommunikation- vane- og kulturforandring i teamet.

 

Det hjælper jeg gerne med.

 

Jeg har udviklet en effektiv og overskuelig process, som flytter, styrker og udvikler et team i 4 lærerige og fantastiske steps.

 

Skriv louise@louisevaleds.dk eller ring til mig 5190 1296, så vi kan få en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer i jeres institution, virksomhed eller organisation.

 

Du kan også starte med at bede om at få min kvikguide om stresshåndtering tilsendt gratis her.

 

Kærlig hilsen

Louise Vælds

PD. Psyk, erhvervscoach og stress- & trivselskonsulent.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Jamen det er bare fordi....

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg