StressResponsBalancering

 

På dette kursus lærer du de 8 trin i StressRespons Balancerings behandlingen, som får dine klienters stress-niveau

H-E-E-E-E-E-LT ned.

 

Du lærer hvordan behandlingen er bygget op og lærer at give dig selv og andre SRB Behandlinger.

StressRespons Balancering – er 8 effektive trin til dybdegående aflastning af kroppens stress.

 

 

Når du som kommende SRB-behandler træner de 8 trin i SRB-behandlingerne, vil du opleve, at det er en behandlingsform, som er helt enkel, overskuelig og støtter op om det vi mennesker helt naturligt efstræber, når vi har brug for at aflaste en presset hjerne og et overbelastet nervesystem.

 • Hvis du møder stressede mennesker som slæber sig igennem hverdagen, i et forsøg på ikke at vælte med stress, så ved du, at de har svært ved at finde ro.

 • Hvis du har kendskab til mindfulness, så vil du opleve, at der på en blid måde kan trækkes tråde til den omsorgsfulde attitude i mindfulness.

 • Hvis du i din hverdag møder stressede mennesker, som har svært ved at tænke klart og reflektere, så ved du også at det kan være svært for dem at lave nye gode strategier lige i starten af deres stresssygemelding.

 • Hvis du i din hverdag møder stressramte, som ikke er klar til give sig i kast med meditation elller mindfulness, så ved du, at der mangler noget der kan dæmpe kroppens stressresponser på en blid måde.

 • Hvis du selv er ramt af stress, så ved du, at det kunne være dejligt at have et effektivt redskab til, at finde ro og balance igen.

SRB-behandlingerne lægger sig som en mulighed midt imellem mentalt krævende samtaler, som en del stressramte ikke er klar til endnu og koncentration og reflektions krævende mindfulness som en del stressramte ikke er interesserede i eller klar til at give sig i kast med.

 

Når du som deltager træner de 8 trin i SRB-behandlingerne, vil du opleve, at det er en behandlingsform, som er helt enkel, overskuelig og støtter op om det vi mennesker helt naturligt efterstræber, når vi har brug for at aflaste en presset hjerne og et overbelastet nervesystem.

Jeg vil gerne vide mere!

SRB-behandler kurset vil give maksimalt udbytte for dig der er :

 • Ansat med ansvar for brugere, borgere og klienter der er belastet af stress, søvnløshed, uro i kroppen, overbelastning og sundhedsfremmende tiltag.

 • Ansat som behandler indenfor massage, kraniosakral, psykoterapi eller stressrådgivning.

 • Driver egen behandler virksomhed indenfor behandlinger der sikrer trivsel, sundhedfremme, balance og stressforebyggelse.

 • Etableret selvstændig underviser, konsulent, rådgiver eller behandler.

 • Ønsker viden om, hvordan du kan bidrage til din egen og andres ro og balance uanset dit udgangspunkt.

Tilmeld dig 3 dages Intensivt behandlerkursus i StressRespons Balanceringsbehandlinger

 • Begrænset antal pladser

 • Du får 3 dages intensiv undervisning med praktisk træning der gør dig klar til at give behandlinger med det samme.

 • Pris kr. 5.800 

 • Find dit kursus og datoerne længere nede

SRB Deltager

Jeg har fået kendskab til et fantastisk reskab som gavner de stressramte. Jeg kan bruge udbyttet af behandler kurset til at udbyde kurser og i mit daglige arbejde vil jeg tage enkelt elementer af behandlingen med i den undervisning jeg allerede varetager nu for stressramte.

— Vivi

Lad mig gætte på hvem du er.....

Du er nok landet her fordi du interesserer dig for at hjælpe dig selv og andre med at sænke det belastende stressniveau - og meget gerne vil have en effektiv metode.

Du er måske sundhedskonsulent, stresscoach, mentor, trivselsambassadør, behandler, terapeut, alternativ behandler, sygeplejeske eller.......

Du møder sikkert mennesker i din hverdag professionelt eller privat der er svært påvirket af overbelastning, press eller stress eller også oplever du selv at være belastet.

 

Du har måske længe ledt efter en enkel, dybdegående og effektiv metode til dine klienter, din arbejdsplads eller dig selv?

 

SRB behandlinger – er behandlinger uden berøring der sigter mod, at klienten selv kan overføre dele af behandlingen til selvbehandling mellem hver behandling hos dig. Fordi der ikke er berøring imellem klient og behandler er det også muligt at gennemføre behandlingerne med grupper.

 

SRB behandlinger – er behandlinger uden berøring der sigter mod, at klienten selv kan overføre dele af behandlingen til selvbehandling mellem hver behandling hos dig. Fordi der ikke er berøring imellem klient og behandler er det også muligt at gennemføre behandlingerne med grupper.​

Ring til mig og få mere information på 5190 1296 eller skriv til louise@louisevaelds.dk, hvis du har spørgsmål til kurset.

Gode fremtidsmuligheder

Når du har genneført SRB-behandler kurset, er der mulighed for at du kan komme med i et program der certificerer dig til at kunne udbyde dine egne SRB-behandler kurser til din faglige målgruppe.

På kurset lærer du teorien bag de 8 trin og du træner den praktiske gennemførelse af behandlingerne. Du kommer til at øve dig I alle elementerne af trinene i behandlingen, sådan at du har et indgående kendskab til og erfaring med behandlingen og kan gå hjem og booke klienter med det samme.

Du prøver ligeledes at mærke en fuld behandling på egen krop samt give en fuld behandling, således at du er klar til at give dine klienter behandlingen straks efter endt kursus.

 

Vi mødes online til erfaringsudveksling og sparring 4 uger efter kurset, hvor det forventes at du har gennemført minimum 4 komplette SRB-behandlinger.

SRB deltager

"Det var ligesom om at det var kombinationen af hele behandlingen der gik ind og virkede. Det var ligesom at være i sådan en et blødt og flydende flow.".  (

— Tina

Når du tilmelder dig får du et kursus hvor: 

 • Undervisningen er en kombination af teori og praksis.

 • Du prøver behandlingerne på egen krop.

 • Du får erfaring med at behandle andre.

 • Din egen krop bliver også afstresset i løbet af kursusdagene.

 

StressRespons Balanceringen er bygget op af 8 trin som du får indgående kendskab til undervejs.

 

Når du booker din plads, så skal du vide at:

 • Begrænset antal pladser - book i god tid. 

 • Tilmelding kan ske direkte til Louise Vælds - Mail: Louise@louisevaelds.dk - Tele: 5190 1296

 

Der vil som altid på Louises kurser og forløb, være en åben atmosfære med plads til varme og smil, som resulterer i, at din læring er top.

Vent ikke for længe med at tilmelde dig, da der er begrænset plads på vores hold

Varde 2020 - nye datoer på vej

Maj/juni 2020 - kl. 14.00 - 18.00

Maj/juni 2020 - kl. 9.00 - 15.00

Maj/juni 2020 - kl. 9.00 - 15.00

Adresse: Varde - Hjerterum v. Heidi Højberg - Kræmmergade 5, 6800 Varde

København 2020 - nye datoer på vej

sept./okt. 2020 - kl. 14.00 - 18.00

sept./okt. 2020 - kl. 9.30 - 15.30

sept./okt. 2020 - kl. 9.30 - 15.30

Adresse: København, ShantiRoom, Lavendelstræde 5, 1462 København

Har du spørgsmål til kurset så er du velkommen til at skrive til mig på louise@louisevaelds.dk eller ringe til mig på 51901296.

Hvis du i din hverdag møder stressede mennesker, som er så ramt, at de har svært ved at tænke klart og reflektere, så ved du også at det kan være udfordrende for dem at lave nye gode strategier.

 

Hvis du i din hverdag møder stressramte, som har brug for metoder til at berolige krop og sind og som ikke er interesserede i at give sig i kast med meditation elller mindfulness, så ved du, at der mangler noget andet der kan dæmpe kroppens stressresponser på en blid måde.

Hvis du har kendskab til mindfulness, så vil du opleve, at der på en blid måde kan trækkes tråde til den omsorgsfulde attitude i mindfulness.

 

Hvis du selv er ramt af stress, så ved du, at det kunne være dejligt at have et effektivt redskab til, at finde ro og balance igen.

 

SRB-behandlingerne lægger sig som en mulighed midt imellem mentalt krævende samtaler, som en del stressramte ikke er klar til endnu og koncentration og reflektions krævende mindfulness som en del stressramte ikke er interesserede i eller klar til at give sig i kast med.

 

Vælds Uddannelse & Coaching

Kontor:  Vesterballevej 5, 7000 Fredericia  

 • Instagram - sorte cirkel
 • Facebook Square
 • LinkedIn Square
 • YouTube Social Icon