Professionel stressbehandling

Hun har gået og skrantet et stykke tid. Får tårer i øjnene, bare man spørger en lille smule ind til, hvordan hun har det. De andre har taget over på nogle opgaver, så hun kunne blive skånet lidt. Men de er også ved at være pressede nu. Det er som om det smitter i afdelingen. Faktisk så er det ikke engang sikkert at det er noget med arbejdet der påvirker hende. Hun er en af vores bedste medarbejdere og vi vil så nødigt miste hende……

 

Du ved det godt. Hvis vi venter for længe, så risikere vi at det bliver til en lang sygemelding.

Du ved det godt. Hvis vi venter for længe, så risikere vi, at en af de andre også vælter på grund af presset.

 

Lad være med at vente for længe. Uanset om det handler om dig selv, din kollega eller din medarbejder.

 

Stressforløb, trivselsforløb, udviklingsforløb…. Kald det hvad du vil, bare ring, så vi kan komme i gang hurtigst muligt.

Professionel stressbehandling

VÆLDS-Stressbehandling er fagligt kompetent og professionel individuel stressbehandling af høj kvalitet som kombinerer de bedste redskaber med en solid faglighed og erfaring, så du hurtigt mærker en effekt.

Når du, din medarbejder, din kollega, din ven eller dit barn har brug for stressbehandling, så kan du måske lige som andre finde på at vente længe, før du søger den hjælp du har brug for, men vent ikke for længe.

Hos mig er du sikker på at indsatsen:

 • er yderst professionel.

 • ikke spilder tid på ligegyldigheder.

 • er den bedste når det virkelig gælder.

 • virker indenfor kort tid.

Lidt mere om stress

Stress er en tilstand, man oplever, når man føler, at der er ubalance mellem hverdagens belastninger - og de ressourcer, man har til at håndtere dem. Dem, der rammes af stress, er typisk engagerede og pligtopfyldende ressourcepersoner, der hjælper andre - men som mange gange overser deres egne behov.

 

Positivt set kan stress og kriser være det spark, der skal til for at få skabt nødvendige forandringer. Men løsningen fås ikke i håndkøb eller på recept. Man må gøre noget. Og det bedste, man kan gøre for sig selv eller sin stressramte medarbejder/kollega, er at komme i gang med et ordentligt stressforløb med det samme.

Et typisk stressforløb

Det er naturligvis individuelt, hvor meget der er brug for fra menneske til menneske. Men normalt vil et forløb strække sig

over 10-14 uger. I starten er der brug for samtaler og opfølgning med kortere tid imellem og  senere i forløbet når den stressramte er begyndt af få overblik igen, kan der gå længere tid imellem samtalerne.

VÆLDS-stressbehandling er fleksibel og kan gennemføres som face-to-face samtaler i Fredericia og omegn eller som en kombination af telefonsamtaler og face-to-face samtaler.

Ofte vil der være en opfølgning til pårørende, kollega eller nærmeste leder, som sikrer, at den stressramte får al den støtte der er brug for og på den måde kommer helskindet igennem stressen.

 

Man skal ikke betale for mere end man bruger, så derfor er der ingen pakkepriser, ingen ekstraomkostninger for kørsel eller materialer. Man betaler blot for de sessioner vi aftaler og som der er brug for.

Man kan også starte med

et e-kursus:

Sådan kommer du i gang:

 • Kontakter Louise Vælds på T. 5190 1296 eller louise@louisevaelds.dk

 • Vi tager en kort, afklarende samtale om dig og din situation.

 • Vi aftaler dato for vores første møde.

 • Du er hurtigt i gang med et målrettet forløb.

Jeg vil gerne kontaktes vedr. stressforløb

”Jeg har haft glæden af Louises faglighed i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.”

Anonym

”Louise er autentisk og nærværende. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”  

Inga Händel

”På trods af, at Louise og jeg kun kommunikerede pr. telefon, så var Louise’s nærvær (og fleksibilitet) enestående! Louise var aldrig langt væk, og de redskaber jeg har fået, har betydet - og betyder stadig - rigtigt meget for mig. Der går ikke langt imellem, at jeg benytter mig af dem og de konklusioner, der blev afledt af de samtaler, vi har haft.

Ann Agergaard

”Jeg kan varmt anbefale Louise. Hun er en fremragende empatisk coach og samtidig en yderst professionel sparringspartner. Louise har virkelig været med til at gøre en væsentlig forskel på både det erhvervsmæssige og det private plan. I en hektisk periode var hun den støtte, jeg nødig ville have været foruden. Louise har min største respekt - både menneskeligt og fagligt.”

Johnny Lassen

Med de rette metoder og redskaber finder vi – på ganske få sessioner - ind til de reelle udfordringer. Allerede i løbet af de første to samtaler har man en følelse af, at det går fremad, og at man har fået effektive redskaber til også selv at arbejde videre.

 

Så lad være med at vente længere.

 

Der er så meget liv, der går tabt, når vi ikke ofrer opmærksomhed på det, vi kan mærke ikke fungerer. Og der er så meget liv at vinde ved at bede om hjælp og få nogle effektive redskaber til at håndtere, optimere og udvikle.

 

Book nu: T. 5190 1296 eller louise@louisevaelds.dk – du får en tid indenfor få dage.

 

Kærlig hilsen

Louise Vælds

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Mødeadresser for Primacare kunder:

Middelfart:

 

Louise Vælds

Oddevejen 

5500 Middelfart

Tlf.: 51901296

Mail: louise@louisevaelds.dk

 

Fredericia:

 

Louise Vælds

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Tlf.: 51901296

Mail: louise@louisevaelds.dk

Vælds Uddannelse & Coaching

Kontor:  Vesterballevej 5, 7000 Fredericia  

 • Instagram - sorte cirkel
 • Facebook Square
 • LinkedIn Square
 • YouTube Social Icon