Professionel stressrådgivning

Professionel stressrådgivning - tidlig indsats betaler sig altid

VÆLDS-Stressrådgivning er fagligt kompetent og professionel stressrådgivning som kombinerer de bedste redskaber med en solid faglighed og erfaring, så der hurtig er en effekt.

Indsatsen:

 • er yderst professionel.

 • ikke spilder tid på ligegyldigheder.

 • er den bedste når det virkelig gælder.

 • virker indenfor kort tid.

Stress

Stress er en tilstand, man oplever, når man føler, at der er ubalance mellem hverdagens belastninger - og de ressourcer, man har til at håndtere dem. VÆLDS-stressbehandling er målrettet engagerede og pligtopfyldende ressourcepersoner, der hjælper andre - men som mange gange overser deres egne behov.

 

Positivt set kan stress og kriser være det spark, der skal til for at få skabt nødvendige forandringer. Det bedste, man kan gøre for den stressramte medarbejder, er at komme i gang med et ordentligt stressforløb med det samme.

Et typisk stressforløb

Det er individuelt, hvor meget der er brug for fra menneske til menneske. I starten er der brug for samtaler og opfølgning med kortere tid imellem og  senere i forløbet når den stressramte er begyndt af få overblik igen, kan der gå længere tid imellem samtalerne - et normalt forløb kan variere mellem 6-10 sessioner.

VÆLDS-stressrådgivning er fleksibel og kan gennemføres som face-to-face samtaler i Fredericia og omegn eller som en kombination af telefonsamtaler og face-to-face samtaler.

 • Kontakt Louise Vælds på T. 5190 1296 eller louise@louisevaelds.dk

 • Vi tager en kort, afklarende samtale om nuværende situation og de behov der.

 • Vi aftaler dato for vores første møde.

 • Vi er hurtigt i gang med et målrettet forløb.

Jeg vil gerne kontaktes vedr. stressforløb

”Jeg har haft glæden af Louises faglighed i en periode præget af forandringer og travlhed både privat og på jobbet. Louise hjalp mig til at blive bedre til at prioritere og handle på det, der var allervigtigst for mig, og satte en tankevækkende, lærende og kreativ proces i gang hos mig. Efter hver samtale var jeg inspireret til - og havde værktøjer til - at optimere mit personlige og faglige potentiale.”

Anonym

”Louise er autentisk og nærværende. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”  

Inga Händel

”På trods af, at Louise og jeg kun kommunikerede pr. telefon, så var Louise’s nærvær (og fleksibilitet) enestående! Louise var aldrig langt væk, og de redskaber jeg har fået, har betydet - og betyder stadig - rigtigt meget for mig. Der går ikke langt imellem, at jeg benytter mig af dem og de konklusioner, der blev afledt af de samtaler, vi har haft.

Ann Agergaard

”Jeg kan varmt anbefale Louise. Hun er en fremragende empatisk coach og samtidig en yderst professionel sparringspartner. Louise har virkelig været med til at gøre en væsentlig forskel på både det erhvervsmæssige og det private plan. I en hektisk periode var hun den støtte, jeg nødig ville have været foruden. Louise har min største respekt - både menneskeligt og fagligt.”

Johnny Lassen

Mødeadresser for Primacare kunder:

Middelfart:

 

Louise Vælds

Oddevejen 

5500 Middelfart

Tlf.: 51901296

Mail: louise@louisevaelds.dk

 

Fredericia:

 

Louise Vælds

Vesterballevej 5

7000 Fredericia

Tlf.: 51901296

Mail: louise@louisevaelds.dk

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon

Vælds Uddannelse & Coaching

Kontor:  Vesterballevej 5, 7000 Fredericia  

 • Instagram - sorte cirkel
 • Facebook Square
 • LinkedIn Square
 • YouTube Social Icon